Sháníte dětské povlečení na velkou postel? Zkuste damaškové povlečení Curt Bauer

Publikováno

27. Července 2016

Čas čtení

3- 4 minuty

Sdílet:

Při výběru dětského povlečení je nutné zbystřit a zaměřit se na více aspektů, něž když vybíráte povlečení do své postele. Výběr dětského povlečení vyžaduje zamyšlení se hned nad několika důležitými kritérii – nad kvalitou materiálu, vlastnostmi materiálu, velikostí povlečení a v neposlední řadě také nad zalíbením v očích dítěte.

 
Ty nejlepší vlastnosti vám může spolehlivě nabídnout damaškové ložní povlečení od předního německého výrobce Curta Bauera.

 

Protože jsou k výrobě tohoto luxusního a příjemného ložního povlečení použity pouze materiály nejvyšší kvality, můžete se spolehnout na to, že Vám vydrží několikanásobně déle než běžné povlečení z obyčejné bavlny. Damaškové od Curta Bauera si udržuje jak tvarovou, tak i barevnou stálost a i po několika vypráních vypadá stále jako nové. Díky velmi pečlivě vybranému kvalitnímu materiálu je také mnohem příjemnější na dotek a přispívá tak k lepšímu a kvalitnějšímu spánku vašeho dítěte. Vyznačuje se především elegantním nadčasovým designem, perfektním zpracováním i vysokou kvalitou materiálů a splňuje tak i přísné ekologické normy. Jeho špičkovou kvalitu dokazuje mimo jiné i certifikát ISO 9001.

Pociťte kvalitu na vlastní kůži

Pokud chcete vašim dětem dopřát opravdu luxusní, příjemné a krásné povlečení, do kterého se zamilují, damaškové ložní prádlo od proslulé německé společnosti Curt Bauer je tou správnou volbou. Dopřejte jim ten nejkvalitnější a nejpohodlnější spánek. Povlečení se může používat celoročně. V létě dokonale absorbuje pot, v zimě izoluje a příjemně zahřeje.

 

Ložní povlečení Bauer se vyrábí z různých kvalitních materiálů – patří mezi ně například bavlněné příze v provedení Mako Damašek, Mako Brokát Damašek v žakárových vazbách, Mako Jersey, Mako Satén, Uni Mako Satén, ale i přírodní len či hedvábí. My se zaměřujeme na dětské damaškové povlečení na velkou postel v provedení Mako Brokát Damašek, na které se společnost Curt Bauer zaměřuje již několik posledních let.

 

Kolekce dětského damaškového povlečení na velkou postel od společnosti Curt Bauer splní i ta nejvyšší očekávání a uspokojí i ty nejnáročnější klienty. Dopřejte dětem krásné snění v příjemném damaškovém povlečení nejvyšší kvality.

  • MAKO - BAVLNA
    Mako Bavlna je obecný název pro jakostní hornoegyptskou bavlnu s délkou vlákna 30 - 34 mm. Používá se k výrobě vysoce kvalitních bavlnářských tkanin.
  • BROKÁT
    Brokát je obchodní označení pro těžkou, bohatě vzorovanou tkaninu, obvykle obohacenou o třpytivé nitě. Tká se v atlasové vazbě, většinou s žakárovým ústrojím z přírodního nebo viskózového hedvábí. Mohou se přitkávat nitě s nerezavějícím kovem, například lurex.
  • DAMAŠEK
    Damašek je obchodní označení pro většinou jednobarevnou kvalitní tkaninu s vzorováním různých tvarů a velikostí. Vzory tkané hrubší vazbou jsou většinou na okrajích a s hladkým podkladem pak vytvářejí světlý nebo tmavý kontrast. Ten vzniká tak, že se střídá osnovní a útková vazba, na povrchu jsou vidět vždy jen podélné osnovní nebo příčné útkové nitě. Damašek se původně vyráběl z hedvábných nebo lněných přízí, později se začala používat také mercerovaná bavlna. Větší, složitější a barevné vzory se dají tkát jen s žakárovým ústrojím.

Motivy pro každý dětský pokojíček

Společnost Curt Bauer nabízí především klasické dětské motivy, jako jsou dětmi velmi oblíbená lesní zvířátka. Veverky, králíci a myšky dovádějící v lese potěší snad každé dítě. Motivy jsou ve třech příjemných oblíbených barvách - v růžové, tyrkysové a světle žluté. Scény se zvířátky jsou zde vykresleny pomocí techniky Toile-du-Jouy.

 

Zkrátka nepřijdou ale ani milovníci typičtějších dětských motivů, jako jsou například létající balónky nebo měsíc a hvězdičky. Tým společnosti Curt Bauer pečlivě vybíral takové motivy, aby se zavděčil i těm nejnáročnějším malým zákazníkům.

 

Kvalitní a precizní zpracování dle pečlivě vytvořených předloh může být provedeno pouze ve vysoce kvalitním Mako Brokát Damašku společnosti Curt Bauer. Je to originál do každého dětského pokoje.

Mohlo by vás zajímat

Povlečení Stella Baby – dětské

Sdílet:

Novinky do Vaší schránky

Nechte si posílat novinky o krásné ložnici.

Mohlo by vás také zajímat

Matrace   |   29. Prosince 2023   |  KrásnáLožnice

Matrace a rošt jsou základem pro zdravý spánek

Matrace a rošt jsou základem pro zdravý spánek
Spánkem strávíme přibližně jednu t..

Číst více

Osvětlení   |   29. Prosince 2023   |  KrásnáLožnice

Jak vybrat ideální osvětlení pro vaši ložnici

Jak vybrat ideální osvětlení pro vaši ložnici  
Přestože ložnice slouží primárně ..

Číst více

Povlečení   |   29. Prosince 2023   |  KrásnáLožnice

Dokonalý vánoční dárek pro vaše blízké - jak vybrat vhodné luxusní povlečení, které si zamilují?

Dokonalý vánoční dárek pro vaše blízké - jak vybrat vhodné luxusní povlečení, které si z..

Číst více

O spánku   |   29. Prosince 2023   |  KrásnáLožnice

5 tipů, díky kterým bude vaše ložnice útulnější, než kdy dříve

5 tipů, díky kterým bude vaše ložnice útulnější, než kdy dříve
Ložnice je místo, ..

Číst více

Povlečení   |   20. Června 2022   |  Miroslav Bahenský

Luxusní povlečení z pleteniny má řadu výhod, víte o nich?

Bavlněné povlečení může být vyrobeno z tkanin nebo z pletenin. Znáte výhody pleteniny? J..

Číst více

Povlečení   |   09. Května 2022   |  Miroslav Bahenský

Trendy v povlečení pro moderní ložnice

Ložnice je místo, kde trávíme skoro 1/3 dne. Je důležité, aby nám v ní bylo příjemně, do..

Číst více